Alváz-és Üregvédelem

1221,BP NAPRÉT UTCA 13,BUDAFOK,DÉL-BUDA,EGÉR ÚTHOZ KÖZEL.

MA MÁR MEGFELELŐ ALVÁZVÉDELEMMEL VAN ELLÁTVA AZ ÚJ GÉPJÁRMŰVEK KAROSSZÉRIÁJA.

A baj akkor kezdődik, ha a karosszéria megsérül valamilyen mechanikai behatás miatt. Ilyen lehet a karosszériára pattanó kavics, a magas fű, gallyak, esetleg útpadka parkolásnál. Ekkor a karosszérián átrozsdásodási folyamat kezd elindulni, ami utána nem állítható meg.

A kocsit 3-4 éves korában érdemes egy karosszéria átvizsgálásra behozni. Ilyenkor a nehezen elérhető részeit is bevonjuk egy speciális üregvédő viasszal, amely meggátolja az átrozsdásodás elindulását. Alvázvédelem főleg a korrodált javítások után szükséges. Ezt a műveletet 3 évente érdemes megismételni leginkább a tél beállta előtt.

ALVÁZ ÉS ÜREGVÉDELEM MÁR 50.000 Ft-tól!  (jó állapot)

Telefonszám: 06/30-681-3567 csak számkijelzett hívást fogadok

A KEZELÉSRŐL NÉHÁNY MONDATBAN:

A kerékjárati dobok leszerelése, egyes típusoknál a pótkerék és a tank is kiszerelésre kerül. A zsírtalanító tisztítás után történik a rozsda eltávolítása  Korant rozsdapassziváló anyagokkal. Gépkocsi megszáradása után (mely téli időszakban is biztosított) következik az üregelés előkészítése. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik. Ezután következik az alvázvédelem. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése  zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb. 5-6 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

A javítás kb. 2 napot vesz igénybe.De ha nagyon rozsdás akkor TÖBBET! A korrodált részeket előtte érdemes kijavítani, ezt is tudjuk vállalni. Szükség esetén a rozsdás részeket drótkoronggal fémtisztára csiszoljuk, majd alapozó festékkel bevonjuk az alvázvédő felszórása elött. Az a német loctite termékeit használjuk erre a célra, egy átlagos gépkocsira.Mivel a fő tevékenységünk a karosszéria javítás ezért annyi előnyünk van az autómosókban végzett alvázkezelésekhez képest hogy mi a kisebb rohadást azonnal meg tudjuk javítani.Valamint mi az összes védő műanyagot leszedjük hogy az alvázvédő mindenhova eljusson.

.A rozsdásodás sajnos nem visszafordítható folyamat  ÍGY SEMMILYEN  rozsdapasszíváló nem hozza helyre a rohadást,az CSAK felületi rozsdára jó.Passzíválásra a Korant terméket használjuk .A mai autók önhordó karosszériával készülnek tehát a karosszéria teherviselő elem is egyben.A rozsdás alváz sokkal kevésbé merev ,és rosszabb az ütközéskor is!

ALVÁZVÉDELEM ÉS ÜREGVÉDELEM ÁRAK:

  •  50.000 Ft-tól
  • nagyobb járművek sajnos nem férnek be a műhelybe!a maximum magasság 190cm!
  • EZEK AZ ÁRAK vagy  Loctite Henkel  ALVÁZVÉDŐ ESETÉRE ÉRVÉNYESEK,Fontos tudni hogy ez fekete színű és nem ragadós ellentétbnen a DINITROLLAL ami barna és ragadós marad száradás után is.Ez főleg az   autószerelőket zavarhatja .A LOCtite variac usb egy bitumen mentes alvázvédő,ami egy puha de nem ragadós műanyag réteget képez.
  • FONTOS TUDNIVALÓ ,MI NEM FÚRUNK KASZNIT AZ ÜREGVÉDELEM MIATT HANEM LESZEDJÜK A KÁRPITOT,küszöb burkolatot ,gumidugókat ahol szükséges.A mostani autók galvanizált karosszériásak ezeket egy utólagos furás ,megbontja a galván réteget.

 

Az árak függnek a rozsdásodás mértékétől!

GARANCIA!  1 év,de természetesen a védelem 3-4 évig is ellenáll!!